Verbally Enhancing Vignette - Do You Have The Jaden Inside?

Viktigt med bemanning

Det är viktigt att man har bra personal som man kan använda sig av som man kan ringa till när man behöver lite extra personal. Ja det är väldigt viktigt att man hittar personal som kan göra det som man ska göra och det man behöver få gjort. 
Så det kan vara bra att man har lite extra bemanning så att man kan ringa in dom när det behövs och man känner att det är något som man behöver.

Finns många som är duktiga

Ja det finns många som är duktiga och som kan sitt jobb bra, så det gäller att man får det att bli så som man vill och att det ska fungera på ett bra och smidigt sätt.
Det kan vara lite bra att ha personal som kanske i vanliga fall studerar eller så men som gärna kommer in och jobbar lite extra. Det är värt väldigt mycket och det kan hjälpa till så mycket när det krisar sig och någon är sjuk och man måste få in någon på en gång.

Så det är bra att man har en backup som man kan kolla med är det så behövs. För att det ska bli så bra som möjligt och att man kan få det att bli som man har tänkt det. Det är ju underbart att man kan få det att bli så bra som möjligt och att man kan ha arbetare som jobbar med det när man behöver och så att det kan bli så bra som möjligt och man känner att man har bra och kompetent personal som jobbar åt en och som hjälper en att få det att bli så bra som möjligt. För det finns ju en hel del som man kan göra och som måste se till att kunna få gjort så att ha extra personal är ju guld värt.